Patent wijst op mogelijke komst van PS5-faceplates van Sony


Op 16 december worden eentje patent voordat PS5-faceplates plusteken -skins gepubliceerd op den webstek van den United States Patent and Trademark Office. Dit wijst er mogelijk op dat Sony zelf faceplates wil uitgeven waarmee den huidige exemplaren diegene op den PlayStation 5 zitten vervangen kunnen wordt.

Verschillende andere bedrijven hebben sinds den lancering van den PlayStation 5 ofschoon geprobeerd custom faceplates te verkopen, maar Sony stak hier telkens eentje stokje voordat. PlateStation5.com plusteken Dbrand hebben den reserveringen voordat faceplates beiden zekering willen zetwerk nadat Sony met rechtszaken dreigde. Den faceplates op den PlayStation 5 kunnen wegens den gebruiker met enige moeite van den console afgehaald wordt.

PlayStation 5

 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Filmrolletje rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op speelfilm plusteken tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek honingbij noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader