Mass Effect Legendary Edition komt mogelijk naar Game Pass


Erbij den collectie stond ter den Poolse Microsoft Store eentje twee dagen geleden namelijk kortstondig ie Spel Pass-logo afgebeeld. Tijdelijk is ie logo weer weggehaald. Microsoft plus EA hebben zichzelf noch uitgelaten overheen den lapsus, maar ventilatoren speculeren dat dit welnu ooit eentje voorteken zullen kunnen zijn.

Legendary Edition inhouden remasters van den eerste drietal Mass Effect-games, met alle dlc. Gamer.nl gaf eentje 8 aan den collectie: “Den Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde drietal van den uitgelezene games uiteindelijk weer volop ter den schijnwerpers. Dat is werkelijk nu voldoende reden wegens dit postpakket aan te raden, maar weliswaar voelt ie nep Bioware kansen laat ligt wegens feitelijk ruim uit te pakken.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus kennisgeving op eentje rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Filmrolletje rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek te noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader