Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld


Den remaster verschijnt op Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus Steam. Ie betreft ene heruitgave van ie tweede seizoen van Telltale’s serie gebaseerd op den klassieke gamepersonages Sam plus Max. Dit seizoen kwam origineel te 2007 uit.

Te Beyond Time and Space volgen toneelspelers ie detectiveduo, bestaande uit ene hond plus konijn. Zij nemen ie op tegen den Kerstman, trachten ene uitbarstende vulkaan tegen te vasthouden plus krijgen ie aan den stok met ene Europese vampier.

Ontwikkelaar Skunkape Games levert den remaster. Zij verkregen te 2018 den rechten op Sam and Max. Telltale watergang namelijk zijn deuren. Staart vorig schooljaar bracht ie handel reeds ene remaster van Telltale’s eerste seizoen uit.

Den remaster moeten verbeterde graphics, dynamische lichtinval, verbeterde lipsynchronisatie, ene nieuwe interface plus 16:9-beeldverhouding bevatten. Zowel is den audio van ene remaster voorzien plus kunnen controllers gebuikt wordt. Den remaster moeten ruwweg 20 euro gaan kosten plus komt zover beroemd louter digitaal uit.


 • Halo Infinite

  Battle Pass van Halo Infinite wordt straks dit week gewijzigd 18 november 2021 10:11


 • Pragmata

  Capcom stelt scienceficiongame Pragmata uit zoals 2023 18 november 2021 10:11


 • Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

  Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise maakt werken plezierig 18 november 2021 10:11


 • Six Days in Fallujah

  Controversiële spel Six Days te Fallujah uitgesteld zoals staart 2022 18 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  PlayStation-baas uit zorgen overheen beschuldigingen Activision-CEO 18 november 2021 09:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader