Nieuwe Xbox Game Pass-titels aangekondigd


Vanaf vandaag staan Dead Space plusteken Dragon Age: Origins zowel op den cloud. Den games stonden hoewel op den reguliere Spel Pass-service. Vandaag komt zowel Next Space Rebels op console, pc plusteken cloud te staan.

Ochtend verschijnen er zowel weer ene tal games op Spel Pass, namelijk Exo One, Fae Tactics, My Friend Pedro plusteken Undungeon. Alreeds dit games komen op console, pc plusteken cloud vacant. Ochtend verschijnt zowel den Spel of the Year Edition-update van Microsoft Flight Simulator.

Totdat slot kunnen toneelspelers op 23 november Deeeer Simulator (console, pc, cloud) plusteken Mortal Shell (console, pc, cloud) vewachten, plusteken Evil Genius 2 (console, pc, cloud) op 30 november.

Microsoft heeft zowel aan zeventien games touch-besturing toegevoegd wegens zij op mobiel te spelen, namelijk Aragami 2, Might Goose, The Artful Escape, Moonglow Bay, Kwibus Ace, Phoenix Point, Weerklank Generation, The Procession to Calvary, Flynn: Son of Crimson, Skatebird, Football Manager 2022: Xbox Edition, Superliminal, Frostpunk, Totally Accurate Battle Simulator, The Good Life, Yakuza 5 Remastered, plusteken Lost Words: Beyond the Pagina.

Op 30 november wijken er zowel weer ene tal games van Spel Pass. Ie gaat wegens Call of the Sea (console, pc, cloud), Fifa 19 (console, pc), Football Manager 2021 (pc), Football Manager 2021 Xbox Edition (console, pc), Toevluchthaven (console, pc, cloud), Hello Neighbor (console, pc, cloud), Morkredd (console, pc, cloud) plusteken Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (pc). Vanaf 8 december verdwijnt Destiny 2: Beyond Light (console, cloud) van Spel Pass.

Game Pass games

 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader