Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022


Den vroeger dit klas aangekondigde spel stond werkelijk voordat ene release op 25 schrikkelmaand 2022 gepland, maar dat blijkt noch meer realiseerbaar. Jim Boone, den CCO van Volition, liet weten dat dit er voordat zorgt dat den ontwikkelaar ene zo inderdaad mogelijk eindproduct vermag maken.

“Onze voorrang ligt onder ie maken van den uitgelezene Saints Row-game totdat dusver. Indien wij den spel op den oorspronkelijke datum hadden uitgebracht, zullen wij noch den standaard penetreren diegene wij voordat onszelf hebben gezet plus diegene jullie vooruitzien plus verdienen. Ie team heeft meer tijdstip nodig wegens onze visie eer aan te exporteren. Wij gaan ie finetunen, alhoewel gaan wij den spel zonder den hogere kwaliteit noch compleet op den trap nemen.”

Saints Row worden vroeger dit klas tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld. Omdat ie wegens ene reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages plus gangs. Speler zijn den leidinggevende van ene nieuwe rommel, diegene samen met drietal computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt ie op tegen drietal andere gangs: den Los Panteros, den Idols plus Marshall Defense Industries. Ie mikpunt is den andere bendes weg te jagen plus zelf ene delinquent imperium op te construeren.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Lees hier ene uitgebreide preview diegene op Gamer.nl is verschenen.


 • Hellblade: Senua’s Sacrifice-patch verbetert graphics van pc-versie 17 november 2021 11:11


 • Embracer Group wil dit fiscale klas 37 studio’s overnemen 17 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend kosteloos speelbaar 17 november 2021 11:11


 • Switch eShop

  Vanaf ochtend opstarten den Cyberdeals op den Switch eShop 17 november 2021 11:11


 • Pokemon lets go!

  Pokémon Go plus Ed Sheeran kondigen samenwerkingsverband aan 17 november 2021 10:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader