Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar


Den spel komt dan lijfelijk uit op zowel PlayStation 5 indien PlayStation 4. Ie gaat wegens ene zogenaamde ‘deluxe edition’, met erin zowel ene stickervel, ene digitale soundtrack, ene digitale zilveren staf voordat te den spel, ene vergulde Rot-skin plus unieke Rot-hoedjes.

Kena: Bridge of Spirits kwam op 21 september alhoewel digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plus Epic Games Store. Ie spel scoorde ene 8 op Gamer.nl: “Kena: Bridge of Spirits doet weinig watten wij alhoewel noch vroeger hebben waargenomen. Doch bevatten ie spel kleine uitdagingen te juist verteerbare omgevingspuzzels diegene even verwonderend indien frustrerend zijn. Den spel heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas zowel den mindere goedje overheen. Weliswaar levert ie ene zeer vermakelijke waardigheidstitel op met ene aangename flow plus oogstrelende vormgeving.”

Kena: Bridge of Spirits

 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11


 • Kingdom Come Deliverance

  Kingdom Come Deliverance is viertal miljoen keer verkocht 17 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader