Microsoft maakt geen oude Xbox-games meer backward compatible


Dat heeft ie onderneming benadrukt. Gisteravond maakte Microsoft beroemd nog ooit 76 Xbox- plusteken Xbox 360-titels speelbaar te maken op moderne Xbox-consoles, waaronder den Max Payne- plusteken Timesplitters-games.

Microsoft meldde vroeger alreeds dat ie zullen uitvallen met games backward compatible maken, maar laat nu weten dat den 76 games diegene gisteren zijn aangekondigd huwelijk den laatste spellen zijn. Meer games zullen noch mogelijk zijn wegens licentierestricties.

Zowel aan IGN bevestigt ie onderneming nogmaals dat er geen backward compatible games bijkomen. “Dit zijn den laatste Xbox 360- plusteken Xbox-games diegene aan ie backward compatibility-programma wordt toegevoegd. Wij hebben wegens technische, wettelijke of licentierestricties den limiet van onze mogelijkheden bereikt. Wij weten dat wij dit vaker hebben verwoord, maar hebben nog eenmalig geprobeerd zoveel mogelijk favorieten van ventilatoren terug te brengen wegens onzerzijds twintigjarige jubileum te vieren.”

Er zijn nu zeshonderd Xbox- plusteken Xbox 360-spellen speelbaar op moderne Xbox-consoles. Diverse favorieten van ventilatoren verzaken echter nog, waaronder Ninja Gaiden, Rez HD, Jet Set Radio Future, Burnout 3, Project Gotham Racing plusteken Armored Core.


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 samenkoppelen: zo handelen jij dat 16 november 2021 15:11


 • Bad Robot

  Bulletstorm-producent aan den slag onder gamestudio van JJ Abrams 16 november 2021 14:11


 • Sea of Thieves

  Halo-schip keert terug te Sea of Thieves 16 november 2021 14:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty-cheaters kunnen te alle CoD-games verbannen wordt 16 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader