Blizzard onthult laatste grote update voor World of Warfcraft Shadowlands


Update 9.2 heet Eternity’s End plusteken moeten straks uitkomen, alreeds is eentje precieze releasedatum noch beroemd. Den update moeten ie vertelsel van den WoW-uitbreiding totdat eentje gevolgtrekking brengen.

Blizzard hint te onderstaande video zoals eentje nieuwe zone genaamd Zereth Mortis. Dit is den thuishaven van den First Ones, den “mysterieuze architecten van ie hiernamaals van den Shadowlands”. Zowel bevatten den update eentje nieuwe raid, genaamd Sepulcher of the First ones. Hierin vechten toneelspelers uiteindelijk tegen den Jailer. Den volwassene kerker Tazavesh wordt te tweeën gesplitst. Beiden komen zij vacant op heroic plusteken Mythic+. 

Ie zijn roerige tijden voordat World of Warcraft plusteken Blizzard. Ie nering wordt samen met Activision aangeklaagd wegens giftig werkgedrag plusteken diverse werknemers zijn opgestapt of ontslagen. Dit maand vertrok Jen Oneal, diegene nog maar drietal maanden gedeeltelijk aan ie kop van Blizzard stond. Zij nam den taken van Mike Ybarra overheen, diegene voorheen den uitgeverij aanvoerde. Daarnaast blijft den hoeveelheid maandelijkse toneelspelers van Blizzard-games valleien, alreeds zijn er geen precieze spelersaantallen van World of Warcraft beroemd.


 • Shin Megami Tensei 3: Nocturne

  Shin Megami Tensei 5 vanaf vandaag verkrijgbaar 12 november 2021 14:11


 • The King of Fighters 15

  The King of Fighters 15-personage Whip getoond 12 november 2021 13:11


 • Far Cry 5

  Far Cry-producent vertrokken honingbij Ubisoft 12 november 2021 13:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat-trilogie voorbijgaand noch te koop of speelbaar op pc 12 november 2021 13:11


 • Unpacking

  Unpacking pakt uitstekend uit 12 november 2021 12:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader