Vaas-dlc voor Far Cry 6 komt volgende week uit


Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Vaas: Insanity laat toneelspelers te den vel sluipen van ene van den uiterst iconische slechteriken uit den Far Cry-reeks: Vaas Monenegro. Onderaannemer Michael Mando – zowel vertrouwd van Better Call Saul – spreekt den stem wederom te. 

Toneelspelers opstarten te den uitzetting enkel met ene vuurmond. Ter den roguelike-achtige dlc moeten men steeds meer wapens plusteken krachten ontgrendelen wegens zo sterker te wordt, terwijl zij den vleesgeworden psyche van Vaas verkennen.

Ter januari plusteken maart 2022 willen respectievelijke Pagan: Control plusteken Joseph: Collapse uitkomen, waarin met den slechteriken uit Far Cry 4 plusteken Far Cry 5 gespeeld schenkkan wordt.

Far Cry 6 is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X plusteken S, pc (Ubisoft Connect plusteken Epic Games Store) plusteken is te streamen via Google Stadia plusteken Amazon Luna.

Gamer.nl gaf ene 7,5 aan Far Cry 6: “Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. Den spelformule is tijdelijk stokoud, maar vindt op Yara welnu ene betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen plusteken den weten vrijheid te speelstijlen, valt er voldoende vertier te halen uit ie schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 den uitgelezene Far Cry uiteindelijk — den grootste toch — maar Ubisoft zet nergens ene revolutie te.”


 • Battlefield 2042

  Dice schenken details overheen inhoud Battlefield 2042-seizoenen 11 november 2021 11:11


 • Uniek ogende adventure The Gunk verschijnt op 16 december 11 november 2021 10:11


 • Steamworld Headhunter

  Third-person actiegame Steamworld Headhunter onthuld 11 november 2021 10:11


 • PlayStation 5

  ‘Sony schenkkan minder PlayStation 5-consoles leveren dan verwachten’ 11 november 2021 10:11


 • Resident Evil Village

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 11 november 2021 09:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader