Pokémon BDSP liggen op straat en hoe we omgaan met spoilers – Bonuslevel #70


Dit week discussiëren Lucas, Jacco plus Cody overheen den eerste trailer voordat GTA: The Trilogy – Definitive Edition, ie uitstel van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, nieuwe pokémon uit ene trailer voordat Pokémon Legends: Arceus plus meer! Voorts wordt den review van Mario Party Superstars uitgelaten besproken, verplegen wij ene berg mails plus komen jullie kerks Discord-antwoorden aan bod.

Hier vind jij den podcast-tip van Jacco trouwens overheen hoe den natuur den wetenschap beïnvloedt!

Hier vind jij den mp3

Kom ter onze Discord! Via dit listig vermag jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon exporteren, is wieg! Dan vermag jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht waarnemen jij jezelf terug te den volgende uitlevering!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Den Omvangrijke Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend terdege! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Onmiddellijk plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl Preview plus GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Switch Oled Review plus den toekomst van Smash Bros. – Bonuslevel #65 08 oktober 2021 14:10


 • bonuslevel

  Metroid Dread gespeeld plus Donkey Kong-feestje – Bonuslevel #64 01 oktober 2021 14:10

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader