Op Bloodborne lijkende actiegame Lies of P getoond


Uitgeverij Neowiz plus ontwikkelaar Round8 Studio kondigden Lies of P vroeger dit klas uit. Gisteren hebben den bedrijven eentje trailer met gameplay van den alfaversie van ie spel uitgegeven. Op internet uiten gamers zichzelf positief verrast overheen ie uitwendig van den spel, dat veel wegheeft van den gezegend PlayStation 4-game Bloodborne.

Lies of P is gebaseerd op ie klassieke Italiaanse vertelsel Pinocchio, tegenwoordig vooral vertrouwd van den Disney-film Pinokkio. Toneelspelers regeren Pinocchio, diegene zoals Mr. Gepetto zoekt, den enige persoon diegene den ter verval geraakte stad Krat schenkkan redden. Te den video zijn diverse bestormen plus unieke wapens te zien. Daarnaast heeft P eentje mechanische arm diegene mits werktuig of wapen schenkkan dienen. Zo schenkkan hij vijanden ermee zoals zichzelf toe voorttrekken. 

Er is nog geen releaseperiode voordat Lies of P aangekondigd, maar den spel moeten zoals PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus Steam komen. Ie is den tweede spel van Round8 Studio, dat Bless Unleashed vorig klas op consoles plus dit klas op pc uitbracht.

Hieronder is den trailer te zien.


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 wordt hoewel wegens meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld 10 november 2021 16:11


 • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-patch komt ochtend uit 10 november 2021 16:11


 • Fight Night

  EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night 10 november 2021 16:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy inhouden alle naslag uit den heruitgaven uit 2014 10 november 2021 15:11


 • Laatste week Halloween Pass 2 ter Red Dead Online 10 november 2021 15:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader