Guerrilla geeft details over robots in Horizon Forbidden West


Ter ie wetsartikel vertelt Blake Politeski, diegene verantwoordelijk is voordat ie vormgeving van den dierachtige machines, hoe ie veranderingsproces van robots ontwerpen verloopt. Ie doelwit is wegens ene authentieke spelwereld te creëren met ene geloofwaardig ecosysteem.

Zoals te den eerste gameplaybeelden hoewel verstaanbaar worden vervaardigd, is den ‘override-mechanic’ uit den eerste spel nu nog voorts uitgewerkt, waardoor hoofdrolspeler Aloy diverse robots aan haar zij vermag krijgen plusteken op vaststellen robots vermag rijden. Sommige robots vechten zelfs vanzelf met haar mee, zonder dat er ene override aan te stap komt.

Er wordt zowel gepraat overheen nieuwe machines te den spel, waaronder den vliegende Sunwing plusteken den mammoetachtige Tremortusk. Laatstgenoemde zat hoewel te den eerste gameplaybeelden. Ter ie wetsartikel staan zowel ene tal gifjes waarin den gameplay van ie spel getoond wordt.

Horizon Forbidden Westelijk verschijnt op 18 schrikkelmaand 2022 op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4.

Horizon Forbidden West

 • Dragon Keep

  Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu vacant indien losstaande spel 09 november 2021 17:11


 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens afstemmen te Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader