Forza Horizon 5 wordt al door meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld


Dat heeft Xbox-baas Phil Spencer vanncht op Twitter toestaan weten – ie werkelijke veel ligt tijdelijk dus waarschijnlijk nog hoger. Forza Horizon kwam gisteren officieel uit, nu kregen toneelspelers diegene eentje speciale editie van den spel hadden gekocht nu eentje twee dagen vroeger toegang.

Forza Horizon 5 is vacant op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc, evenzeer Xbox Spel Pass. Gamer.nl gaf ie racespel eentje 8,5: “Forza Horizon 5 is eentje prachtige, gelaagde plus omvangrijke representatie van den globale autocultuur. Of jouw nu wilt driften ter eentje opgevoerde Supra of den supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet ie met verve.”


 • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-patch komt ochtend uit 10 november 2021 16:11


 • Fight Night

  EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night 10 november 2021 16:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Wagen: The Trilogy inhouden alle opzoeken uit den heruitgaven uit 2014 10 november 2021 15:11


 • Laatste week Halloween Pass 2 ter Red Dead Online 10 november 2021 15:11


 • Illustratie van een Intel Alder Lake-processor

  Selecte B660-moederborden toeschijnen geen PCIe 5.0 te ondersteunen 10 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader