Among Us-update voegt o.a. winkel met cosmetische items toe


V2021.11.9 voegt onder andere nieuwe wentelen voordat crewleden toe, achievevements wegens te behalen plus ene digitale zaak met cosmetische items. Den nieuwe wentelen betreft den Scientist, den Engineer, den Guardian Gifangel plus den Shapeshifter.

Te den zaak kunnen hoeden, skins, helmen plus naamplaatjes gevonden wordt, ook bundels met verschillende items. Dit items kunnen met feitelijk poen gekocht wordt, of ontgrendeld met bonen, diegene in-game te verdienen zijn.

Among Us bevatten nu zowel Cosmicubes. Er zijn zowel kosteloos mits betaalde Cosmicubes te den spel. Dit betreft minus of meer den toevoeging van ene Battle Pass-achtig progressiesysteem wegens nieuwe cosmetische items aan te bieden.

Te Among Us willen toneelspelers samen ene ruimteschip verzorgd, terwijl ene insluiper den crew probeert te vermoorden. Lopend den spel is ie zaak uit te vinden welke speler dat is. Among Us wordt vervaardigd wegens trio man plus lanceerde te 2018. Dit zomer nam den populariteit van den spel schielijk toe. Te september worden vertrouwd dat den spel op eenzaam pc plus mobiel nu meer dan honderdtal miljoen keer is gedownload.


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 wordt nu wegens meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld 10 november 2021 16:11


 • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-patch komt ochtend uit 10 november 2021 16:11


 • Fight Night

  EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night 10 november 2021 16:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy bevatten alle naslag uit den heruitgaven uit 2014 10 november 2021 15:11


 • Laatste week Halloween Pass 2 te Red Dead Online 10 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader