Nieuwe Fifa 22-patch nu ook voor consoles verkrijgbaar


Patch 1.14 verscheen vorige week reeds op pc plusteken Google Stadia. EA meldde waarna dat den update ergens straks op consoles zullen verschijnen. Dat is nu ie geval.

Eén van den belangrijkste aanpassingen is den toevoeging van twee nieuwe Volta Arcade-minigames. Te Bucket Ball willen toneelspelers punten scoren wegens zoveel mogelijk opbollen ter den emmer van den tegenstander te vuren. Te Closest to the Speld gaat ie er wegens dat toneelspelers den dansfeest zo sluit mogelijk gedurende ene mikpunt willen zien te krijgen.

Den update behandelt zowel ene probleem ter den carrièremodus, waarbij toneelspelers tussen speelsessies wegens geboekte voortgang verliezen. Ie probleem is nog noch compleet opgelost, maar wanneer toneelspelers uit den carrièremodus gaan verschijnt nu welnu vantevoren ene Save and Quit-vermelding. EA raadt toneelspelers aan handmatig te saven totdat ie probleem is verholpen. 

Hier is ene complete tabel met alle aanpassingen ter den patch te vinden. Fifa 22 is verkrijgbaar voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Zowel is er ene Legacy-versie verkrijgbaar op Switch.

Gamer.nl gaf ene 5 aan Fifa 22: “Fifa 22 worstelt met ene enorme identiteitscrisis. Wil ie nou ene realistische voetbalsimulatie of weliswaar vooral zo spectaculair mogelijk zijn? Ie resultaat is vlees noch vis. Eentje zielloze voetbalgame waarin ieder wedstrijdje voelt indien den wedstrijd wegens den Johan Cruijffschaal: jij schenkkan ‘m welnu zegevieren, maar werkelijk gaat ie helemaal nergens overheen.”


 • Gran Turismo 7

  Wagens bijstellen ter Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11


 • The Tomorrow Children

  Q-Games gaat verrassend leven ter The Tomorrow Children fluiten 09 november 2021 14:11


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  Mobiele RTX 3080 Ti gespot ter benchmarks 09 november 2021 12:11


 • PS4 maakt veel spektakel? Zo maak jij hem schoon 09 november 2021 11:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader