Harry Potter-game Hogwarts Legacy komt na Fantastic Beasts 3 uit


Dat blijkt uit ene Toy World Tijdschrift-interview met Rachel Wakley, diegene verantwoordelijk is voordat consumentenproducten gedurende Warner Bros, zo heeft men op Reddit gespot. Zij meldt dat er twee uitgestrekte Harry Potter-releases op stapel staan te 2022: ene speelfilm plus ene spel. Vervolgens noemt zij den speelfilm plus den spel gedurende naam.

Ie wasgoed reeds vertrouwd dat Fantastic Beasts 3 plus Hogwarts Legacy te 2022 uitkomen, maar ene releasedatum voordat laatstgenoemde is er nog noch. Den derde Fantastic Beasts-film, diegene den subtitel The Secrets of Dumbledore draagt, komt op 15 april te den filmtheater te kantelen, dus Hogwarts Legacy moeten ergens daarna te 2022 uitkomen. Dat is nog steeds ene hevig ruimte tijdsperiode, maar ventilatoren weten nu te ieder geval dat zij voordat 15 april den spel noch paardenhoeven te vooruitzien.

Harry Potter: Hogwarts Legacy verschijnt voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus pc. Voorheen dit klas vertrok producer Troy Leavitt. Hij kwam onder vuur te ligt nadat vertrouwd worden dat hij diverse YouTube-filmpjes had opgenomen waarin hij GamerGate verdedigde plus kritiek uitte op Anita Sarkeesian’s Feminist Frequency-series. Zowel maakte hij ene video waarin hij den #MeToo-beweging mits “morele paniek” bestempelde. 


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla verstrekken details overheen robots te Horizon Forbidden Westelijk 09 november 2021 08:11


 • Travis Scott-emote noch meer te Fortnite te koop 09 november 2021 08:11


 • Battlefield 2042

  Kennisoverdracht overheen Battlefield 2042 gelekt onderbrak vroege speler 09 november 2021 08:11


 • deathloop

  Deathloop-regisseur is nu studiohoofd van Arkane Lyon 09 november 2021 08:11


 • Kijk donderdag zoals ene nieuwe Wholesome Indie Showcase 08 november 2021 16:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader