Diablo 4 en Overwatch 2 wederom uitgesteld


Dat heeft Blizzard bevestigd terwijl ie overheen diens cijfers van ie derde kwartaal van 2021 praatte. “Terwijl wij met den nieuwe leiding in Blizzard plusteken aan den franchises zelf werken, is ie manifest worden dat defini content diegene wij voordat volgend klas hadden gepland marge heeft via meer ontwikkeltijd wegens ie volledige potentieel te penetreren.”

“Wij willen volgend klas nog eeuwig veel Blizzard-content uitgeven, maar plannen welnu eentje latere lancering voordat Overwatch 2 plusteken Diablo 4 dan wij voorgerecht voordat ogen hadden. Dit zijn twee van den uiterst langverwachte games te den industrie plusteken onze teams hebben veel werkgelegenheid geleverd wegens den spellen over te maken. Wij denken dat om den teams toegevoegd tijdstip plusteken meer creatieve mogelijkheden te geven wegens den games zowel na lancering te ondersteunen, dit games toneelspelers vele jaren te den toekomst gaan vermaken.”

Zowel meldt Blizzard dat ie uitstel van den games “den financiële vooruitgang” diegene ie volgend klas voordat ogen had zullen uitstellen. “Maar wij zijn er zeker van dat dit den juiste daad is voordat onze mensen, onze toneelspelers plusteken ie welslagen van onze franchises op den lange termijn.” Hoewel noch letterlijk bevestigd wordt dat den games schrede op zijn vroegst te 2023 uitkomen, lijkt Blizzard ginder met voorgaande quotes welnu zoals te hinten.

Zowel Diablo 4 indien Overwatch 2 hadden nog geen precieze releasedata, maar veel gamers gingen er welnu van uit dat beide games te 2022 uit zullen komen. Den ontwikkeling van beide spellen wasgoed veelbewogen, waargenomen den vele wendingen in Activision Blizzard sinds den tenlastelegging van den staat Californië zoals verontschuldiging van giftig werkgedrag op den werkvloer van ie nering. Zo vertrokken Jeff Kaplan plusteken Chacky Sonny – respectievelijk regisseur plusteken executive producer van Overwatch 2 – te april plusteken september. Regisseur Luis Barriga plusteken hoofdontwerper Jesse McCree van Diablo 4 zijn zowel noch meer werkzaam via ie nering.


 • bonuslevel

  Den Uitgestrekte Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #69 03 november 2021 13:11


 • Voice of Cards zet ie traditionele rollenspel op den kaartje 03 november 2021 12:11


 • Far Cry 6 Artwork

  Danny Trejo-missie te vroegtijdig aan Far Cry 6 toegevoegd 03 november 2021 11:11


 • CMOS-probleem zowel op PlayStation 5 opgelost 03 november 2021 11:11


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel’s Avengers gehaald 03 november 2021 11:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader