Consoleversie Spellforce 3 Reforced uitgesteld naar 2022


Dat hebben verspiller THQ Nordic plus ontwikkelaar Grimlore Games aangekondigd. Ie spel worden voorheen dit klas aangekondigd voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One, tevens pc. Den pc-versie komt nog welnu op 7 december uit.

Spellforce 3 verscheen origineel te 2017 op pc plus biedt ene mix tussen ene rpg-verhaal plus real-time strategy-elementen. Den spel speelt zichzelf over voordat Spellforce: The Order of Dawn te ie klas 518. Den Mage Wars zijn opgehouden voort den monarch, maar te diverse regio is tussentijds puinhoop uitgebroken. Zowel teistert ene mysterieuze plaag genaamd Bloodburn ie land.

Toneelspelers kunnen uit drietal facties selecteren – elven, orcs plus mensen – plus willen troepen voorbereiden op epische gevechten. Den strijd beslaat meer dan dertig uur plus vermag schattig of met vrienden te co-op gespeeld wordt. Zowel zijn er online gevechten tegen andere toneelspelers. Den nieuwe versie van den spel heeft verbeterde graphics plus geluidseffecten plus ene aangepaste soundtrack.

Den spel gaat 39,99 euro kosten. Mensen diegene den originele versie van Spellforce 3 op pc hebben ontvangen op den dag van release ene kosteloos update.


 • Battlefield 2042

  Veel details Portal-modus Battlefield 2042 onthuld 03 november 2021 16:11


 • Elden Ring

  FromSoftware toont ochtend gameplay van Elden Stadionring 03 november 2021 16:11


 • Nintendo 64

  Nintendo 64-controller voordat Switch totdat volgend klas volgeboekt 03 november 2021 14:11


 • ‘Donkey Kong krijgt inherent animatiefilm’ 03 november 2021 14:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt ondergrond voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader