Team Ninja maakt game gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms


Dat worden aangekondigd tijdens eentje recente livestream van Koei Tecmo, waarin ie veertigste jubileumjaar van den Koude Shibusawa-games worden populair. Team Ninja is zowel vertrouwd van den Nioh-reeks.

Koude Shibusawa is eentje zogenaamd van Koei-oprichter Youichi Erikawa, diegene te 1981 aan zijn eerste spel, Nobunaga’s Ambition, werkte. Sindsdien heeft hij meegeholpen aan diverse franchises indien Kessen, Winning Postbode plusteken Nioh. Zijn fascinatie met den Romance of the Three Kingdoms-saga leverde den gelijknamige strategiereeks op.

Nu wordt er dus gewerkt aan eentje actiegame gebaseerd op diegene historische setting. Details overheen den spel zijn er voorts nog noch. Ie wasgoed alhoewel eentje tijdje vertrouwd dat Team Ninja voorlopig geen nieuwe Nioh-games zullen uitbouwen. Welnu werkt ie onderneming aan Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Zowel worden vroeger dit maand bekendgemaakt dat Bloodborne-producent Masaaki Yamagiwa nu erop Team Ninja werkt.


 • Grand Theft Auto 5

  Dr. Dre werkt aan nieuwe naslag voordat eentje Grand Theft Wagen-game 28 oktober 2021 12:10


 • Werken met Guerrilla plusteken Bandai Namco: te gesprek met visual artist Rocky Schouten 28 oktober 2021 12:10


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op eentje rij 28 oktober 2021 11:10


 • Bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard op consoles vertrouwd 28 oktober 2021 11:10


 • Apple Music

  Apple Music nu vacant op PlayStation 5 28 oktober 2021 11:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader