Nieuwe trailer van Little Devil Inside getoond


Little Devil Inside is ofschoon geruime tijdstip aangekondigd plusteken eentje combinatie tussen eentje actie-adventure plusteken rpg met survivalelementen diegene zichzelf afspeelt ter eentje sfeervolle semi-open wereld. Toneelspelers verkennen eentje prachtige maar tegelijk gevaarlijke wereld vol met beren, draken plusteken andere wezens.

Op PlayStation Blog geven ontwikkelaar Neostream Interactive meer details overheen ie spel plusteken den trailer. Zo wordt ter den video voordat ie voorafgaand den wereldkaart getoond plusteken hoe ie trekken tussen gebieden werkt. Toneelspelers stuitjes tijdens dit trekken op allerlei gebeurtenissen. Men vermag te voetbeen, op eentje muilezel, ter voertuigen plusteken vanaf trein trekken. Hoewel te voetbeen logischerwijs meer tijdstip ter deeg neemt, laat ie toneelspelers welnu plekken penetreren waar men verschillend noch zullen kunnen komen.

Little Devil Inside komt op eentje nog vreemde datum voorafgaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken pc. Daarna komt den spel zowel zoals Xbox One plusteken Nintendo Switch.


 • Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige spel van Warner Bros. gelekt 28 oktober 2021 08:10


 • Death's Door

  Death’s Doorheen komt volgende maand zoals PS5, PS4 plusteken Nintendo Switch 28 oktober 2021 08:10


 • Star Ocean The Divine Force

  Strak Ocean The Divine Force onthuld 28 oktober 2021 08:10


 • bugsnax

  Kosteloos Bugsnax-uitbreiding komt start 2022 uit 28 oktober 2021 08:10


 • State of Play

  Bekijk vanavond wegens 23:00 uur live den PlayStation State of Play 27 oktober 2021 15:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader