Lara Croft-tentoonstelling komt naar Storyworld-museum in Groningen


Den Tomb Raider-games, waarin Lara Croft den titelrol speelt, zijn 25 schooljaar plus verspiller Square Enix heeft diverse wegen waarop dat jubileum gewild wordt aangekondigd. Eén daarvan is ‘The World of Lara Croft’, ene tentoonstelling te Groningen.

Ter dit tentoonstelling wordt gekeken zoals den complete reeks, diegene te 1996 begon plus den afgelopen jaren met ene recente Survival-trilogie verrassend leven te worden geblazen. Er zijn ontwerpen van den games te zien, details overheen den ontwikkeling plus er wordt ene conservenblik op uitgekomen merchandise rondom den heldin geworpen. Den tentoonstelling moeten ergens volgend schooljaar gehouden wordt.

Ter Londen wordt trouwens zowel ene Tomb Raider-ervaring neergezet: ginder moeten volgend schooljaar Tomb Raider: The Live Experience openen. Hierin kunnen gas samenwerken wegens zichzelf ene weg te emanciperen uit ene realistisch Tomb Raider-avontuur.

Square Enix gaf zowel aan dat den ontwikkeling van den animatieserie gebaseerd op Tomb Raider nog eeuwig gestaag doorgaat. Den serie worden start dit schooljaar aangekondigd plus moeten op ene nog onbekend ogenblik op Netflix verschijnen. Den serie volgt den gebeurtenissen van den drietal recente Tomb Raider-games op plus wordt vervaardigd ingevolge Powerhouse Animation, den studio achter series indien Castlevania.

Diverse Tomb Raider-games zijn nu zowel met korting te koop wegens ie jubileum van den reeks te vieren. Kortingen stappen op totdat 89 procent van den oorspronkelijke prijs plus kunnen te den diverse digitale winkels gevonden wordt. Amazon Prime-leden kunnen Rise of the Tomb Raider voordat pc tussen 1 plus 14 november kosteloos binnenhalen.

Voorts heeft Square Enix 25.000 dollar gedoneerd aan he International Rescue Committee. Zowel worden er 20.000 dollar gedoneerd te naam van Camilla Luddington aan Women for Women International. Luddington vervulde den rol van Lara Croft te ie te 2013 verschenen Tomb Raider plus den twee vervolgen. Diverse kunstenaars hebben daarnaast nieuwe versies vervaardigd van iconische Tomb Raider-box-art. Aan ie staart van ie schooljaar kunnen vijftien fysieke prints van den artwork gekocht wordt via den Square Enix Store, waarbij den opbrengsten zoals Girls Make Games gaan. Hier zijn reeds enkele voorbeelden te zien.

Square Enix kondigde zowel aan dat den spin-off-games Lara Croft and the Guardian of Light plus Lara Croft and the Temple of Osiris te 2022 zoals Nintendo Switch komen. Lees ginder hier meer overheen.

Wegens te vieren dat Tomb Raider plus Lara Croft 25 schooljaar zijn, is er vandaag ene uitgebreid wetsartikel overheen den heldin verschenen op Gamer.nl. Lees dat wetsartikel hier.


 • Bright Memory: Infinite

  Flitsende shooter Bright Memory: Infinite verschijnt te november op pc 29 oktober 2021 16:10


 • Outer wilds

  Outer Wilds: Echoes of the Eye is vooral meer plus moeilijker 29 oktober 2021 16:10


 • Banjo-Kazooie

  Toonkunstenaar brengt remixalbum van Banjo-Kazooie-soundtrack uit 29 oktober 2021 16:10


 • Hyrule Warriors: Age of Calamity

  Tweede Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreiding nu verkrijgbaar 29 oktober 2021 16:10


 • Tekken 7

  Tekken 7 Legendary Edition bevatten maar acht dlc-personages 29 oktober 2021 15:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader