The Flame in the Flood-studio gekocht door CD Projekt Red


Dat hebben den bedrijven aangekondigd. The Molasses Flood is vooral beroemd van den games The Flame ter the Flood plus Drake Hollow. Den studio worden ter 2014 opgericht doorheen mensen diegene aan franchises mits Guitar Hero, Halo, Bioshock plus Rock Liaison hebben gewerkt.

Wegens den overname gaat The Molasses Flood nauwsluitend samenwerken met CD Projekt Red. Ie is echter welnu den bedoeling dat den studio zijn inherent identiteit behoudt plus noch opgaat ter den andere teams van CD Projekt.

Den studio werkt op dit uur aan ene verfrissend project dat zichzelf afspeelt ter ie universum van ene IP van CD Projekt Red. Wegens welke IP ie gaat is noch beroemd. CD Projekt Red is vooral beroemd van den The Witcher-games plus Cyberpunk 2077.


  • Little Cities is ene citybuilder ter vr 23 oktober 2021 11:10


  • Saints Row

    Verschillende criminele bezigheden ter Saints Row 23 oktober 2021 11:10


  • Den eerste dertig minuten van Guardians of the Galaxy 23 oktober 2021 11:10


  • Patch voordat Half-Life 2 bereidt spel voordat op overkomst van Steam Deck 23 oktober 2021 11:10


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling tijdens Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader